За нас

Hethar1

СИПО е дружество с дейности търговия и строителство.

Дружеството внася на територията на България покривни и стенни сандвич  – панели с пълнеж от полиуретан и минерална вата от водещи италиански, румънски и гръцки производители.

СИПО е официален представител за страната на италианските заводи ISOLPACK SPA, ELCOM SYSTEM SPA и RWP SPA, както и на румънските производители SC ISOPAN EST SRL и SC TOPANEL PRODUCTION PANEL SRL и на гръцките MOT PANELS, чиято продукция е сертифицирана по европейски стандарти.

Сандвич – панелите се произвеждат в сертифицирани по ISO заводи от висококачествени материали. Те са пожароустойчиви строителни материали с изключително добри изолационни качества и се използват при изграждане на промишлени, селскостопански и животновъдни халета, производствени сгради, хладилни помещения, температурни камери и други. Помещенията, изградени с тях, са изключително надеждни и напълно химически безвредни, поради което в тях могат да се съхраняват и произвеждат продукти и стоки от хранително – вкусовата промишленост. Сандвич – панелите не привличат и не задържат бактерии и насекоми, не поглъщат миризми и са напълно безвредни за околната среда.

СИПО е вносител също така на хладилни и индустриални (противопожарни) врати (SIDERMORI SNC, MIV INSULATING SYSTEMS SPA, I.M. VA  SRL, NINTZ), топлопоцинкована ламарина (ISOLPACK SPA, SC ISOPAN EST SRL, SC TOPANEL PRODUCTION PANEL SRL, MOT PANELS), клинкерни и интериорни плочки (DIASEN SRL,DOMUS LINEA SRL, ERRE 2 SRL), санитарни ъгли (MARIO LOMBARDINI SPA, MPM SRL), ролетни щори (ROVER PLASTIK SPA) и поликарбонатни плоскости (polyPIU PLAST).

Дейността на СИПО с сферата на строителството се състои в изграждане производствени и жилищни сгради от сандвич панели или монолитни материали. Дружеството работи изцяло с подизпълнители.

 

 

Comments are closed.